On torek, maj 02 nd, 2017 · no Comments · In ,

izobraževalni izlet – V središče stare vere Slovenije, čarobno Posočje!

DVODNEVNI IZLET, 4.8. - 5.8. 2018

Na izlet vas pelje Jože Munih

– priznan radiestezist, preučevalec stare vere, geomant in izkušen vodnik, ki se z radiestezijo ukvarja preko 30 let. Razložil bo pomen vseh zdravilnih energijskih točk, o stari megalitski kulturi in kaj so staroverci počeli v skrivnostni Babji jami, kjer je nekoč, po legendi, prebivala Bela kača.

Neverjeten izlet

Andreja (Ljubljana)

Zahvaljujem se društvu za Dušo čudovit izlet ter seveda g. Munihu za čudovit vpogled v slovenska stara izročila in predvsem energijske točke, ki jih lahko začuti vsakdo.

Čudovito vodenje

Marija (Kamnik)

Navdušena sem nad vodenjem g. Muniha, zaradi njegovega poznavanja in odlične komunikacije s prisotnimi. Dober izlet in lepa izkušnja.

Prave energije

Klemen (Postojna)

Že dlje časa spremljam slovenske energijske točke in delo bioenergetikov. Toplo priporočam dvodnevni izlet, ki da ogromno stvari, ki imajo odličen dolgoročen efekt.        .

Podrobnosti programa

Preživite vikend nekoliko drugače, v raziskovanju najbolj značilnih staroverskih krajev. Dvodnevni izlet  s preučevalcem stare kulture, radiestezistom Jožetom Munihom, je pisan na kožo vsem ljubiteljem dogodivščin, narave in prijetnih energij. Lahko se nam pridružite tudi samo za en dan (v soboto).

Na izlet Vas pelje Jože Munih – priznan radiestezist, preučevalec stare vere, geomant in izkušen vodnik, ki se z radiestezijo ukvarja več kot 30 let.

OBISKALI BOMO:

 • NEKDANJE SREDIŠČE STAROVERCEV: JAMO DIVJE BABE,
 • ŠEBRELJE,
 • CERKEV SV. IVANA,
 • TROČAN S POLŽEVO LUKNJO,
 • BABJA JAMA,
 • HRIB MENGORE
 • POT MIRU z Marijino cerkvijo,
 • VZPON NA KOZLOV ROB nad Tolminom,
 • GROFOVO VODO,
 • SLOVENSKI STONEHENGE – MEGALITSKI KROG POD KRNOM in PLANINA LESKOVCA,
 • PROSTOR SVETEGA DREVESA IN SVETE VODE V KOBARIDU,
 • VELIKANOVE SKALE ob Nadiži.

Bukovi gozdovi, pomešani s črnim gabrom in malim jesenom ter razgibana pokrajina so nekaj, v kar se človek zaljubi na prvi pogled, in razume brez odvečnih besed. Kraj, ki te prevzame in kjer razumeš, zakaj se je stara vera ohranila tako dolgo…nekateri pravijo, da vse do danes.

Dobimo se ob 9:00 v zaselku Stopnik, pri odcepu za Šebrelje. Pripeljali se bomo do cerkve sv. Ivana, ki je zgrajena na mestu nekdanjega svetišča sončnega božanstva. V cerkvi in okolici boste začitili pozitivno energijsko področje, saj se tukaj nahaja 8 izredno močnih energijskih točk. Kraj Šebrelje je poznan po najdbi najstarejšega glasbila – koščene piščali v jami Divje Babe. Domačin, ki izredno dobro pozna zgodovino najdbe, bo svoje znanje delil z nami in nas peljal na ogled jame Divje Babe. Po povratku v vas bomo obiskali zanimivo svetišče, Polževo luknjo.

Obiskali bomo starovesrko svetišče Babjo jamo in sledili potu Miru na kribu Mengore ter občutili energijo ob Marijini cerkvi. Zvečer nas bo čakal vzpon na Kozlov hrib. Sledi nastanitev v hostlu Paradiso v Tolminu.

Pogled na jezero in most na Soči

IMG_6020_most_na_soci_jezero_most_cez_soco_big

MEGALITSKI KROG POD KRNOM

Po zajtrku se bomo ob 9:00 opravili do izvora Grofove vode, cca. pol ure hoda v eno smer. To vodo so nosili grofu na Tolminski grad – Kozlov rob (naravna piramida). Grofova voda je po energijski moči v evropskem vrhu, 2 mio enot po Bovisu. Prinesite steklenice, da boste lahko nekaj te vode odnesli domov. Po pitju vode bomo po želji lahko merili energijski nivo posameznika.
Nato se bomo pod goro Krn, ki so jo častili kot sveto goro. Ob poti si bomo ogledali Rezjansko svetišče, kjer so se bogovom priporočali Rezjani, ko so odhajali v svet za zaslužkom. Pot bomo nadaljevali do planine Kuhinja pod goro Krn. Od tam je cca. 40 minut hoje po gorski cesti do megalitskega kroga (slovenski Stonehenge), ki je služil nekdanji naselbini kot koledar, svetišče in zdravilišče. Krog je, po zadnjih odkritjih, bil povezan še z manjšim krogom ter kalom, kjer so se obredno umivali.

Zadnja odkritja so pokazala, da je krog del celotnega sistema, ki je energijsko deloval kot celota. Veliki krogso častili skozi element zraka, mali krog, ki se mahaja v bližini pa kot element zemlje, kal z vodo kot element vode, v naselbini pa je vedno gorel ogenj – element ognja. Ogledali si bomo še svetišče pod planino Leskovca.

V dolini bomo obiskali mesto Kobarid, kjer je leta 1331 križarska vojska iz Čedada posekala sveto drevo in zasula sveti studenec (Bevk: Umirajoči bog Triglav). Turistično društvo Kobarid je v ta namen zasadilo lipo in okrog nje je bil postavljen energijski megalitski krog, v bližini se nahaja izvir zdravilne, svete vode. Polni novih doživetij se bomo po 16:00 poslovili in se odpravili proti domu.

 • enkratno druženje z dolgoletnim preučevalcem naše stare kulture,
 • nova znanja, nov svet in pogled na moč našega izročila,
 • napolnimi se bomo z zdravilnimi energijami, našli energetske točke in meditirali ob njih,
 • izmerili vam bomo lastno biopolje in deležni boste individualnega posveta z radiestezistom,
 • spoznavali in navezovali stike z ljudmi, ki nas navdušujejo iste stvari.

IN ZATO …… so bili vsi naši udeleženci NAVDUŠENI!

PRIJAVE
Prijave sprejemamo na e-naslov potovanja@zaduso.si, preko obrazca na desni ter preko telefona: 041 203 865 (Borut) ali 064 108 107. Prijave sprejemamo do tri dni pred odhodom. Izlet organiziramo ob zadostni prijavi.


* CENA dvodnevnega izleta: 72 €

(dvodnevni izlet, lokalno vodenje in organizacijo izleta, brez nočitve in prevoza iz Ljubljane do Tolmina)

Dvodnevni izlet z nočitvijo + organiziran prevoz: 144,00 € 
Dvodnevni izlet z nočitvijo in z lastnim prevozom: 108,00 € 
Dvodnevni izlet z lastnim prevozom brez nočitve: 72,00 €
Sobotni enodnevni izlet z lastnim prevozom je 36,00 €

Cena vključuje organizacijo izleta, vodiča, lokalno vodenje, nočitev z zajtrkom, merjenje energij z radiestezijo in oglede po programu. Ostale prehrane ne vključuje. Priporočamo, da si za prvi dan s seboj vzamete malico, zvečer gremo skupaj v lokalno picerijo in v nedeljo se lahko ustavimo ali za kosilo ali za malico.

Opcija 1)   Plačilo preko TRR-ja (po predračunu):

Prosimo izberite vrsto izleta

Imate vprašanje/pripombo

Opcija 2)   Plačilo preko paypala

! Prosimo izberite željen termin

Običanjno odgovorimo v roku 24 ur, razen med vikendi. Vsa epošta se shranjuje korektno in zagotavljamo, da vas ne bomo zasipali z e-pošto.

Zahvaljujemo se vam za kontakt :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty

Facebook