On torek, maj 02 nd, 2017 · no Comments · In

izobraževalni izlet – V središče stare vere Slovenije, čarobno Posočje!

DVODNEVNI IZLET, 22.9. - 23.9. 2018

Na izlet vas pelje Jože Munih

– priznan radiestezist, preučevalec stare vere, geomant in izkušen vodnik, ki se z radiestezijo ukvarja preko 30 let. Razložil bo pomen vseh zdravilnih energijskih točk, o stari megalitski kulturi in kaj so staroverci počeli v skrivnostni Babji jami, kjer je nekoč, po legendi, prebivala Bela kača.

Neverjeten izlet

Andreja (Ljubljana)

Zahvaljujem se društvu za Dušo čudovit izlet ter seveda g. Munihu za čudovit vpogled v slovenska stara izročila in predvsem energijske točke, ki jih lahko začuti vsakdo.

Čudovito vodenje

Marija (Kamnik)

Navdušena sem nad vodenjem g. Muniha, zaradi njegovega poznavanja in odlične komunikacije s prisotnimi. Dober izlet in lepa izkušnja.

Prave energije

Klemen (Postojna)

Že dlje časa spremljam slovenske energijske točke in delo bioenergetikov. Toplo priporočam dvodnevni izlet, ki da ogromno stvari, ki imajo odličen dolgoročen efekt.        .

Podrobnosti programa

Preživite vikend nekoliko drugače, v raziskovanju najbolj značilnih staroverskih krajev. Dvodnevni izlet  s preučevalcem stare kulture, radiestezistom Jožetom Munihom, je pisan na kožo vsem ljubiteljem dogodivščin, narave in prijetnih energij. Lahko se nam pridružite tudi samo za en dan (v soboto).

Na izlet Vas pelje Jože Munih – priznan radiestezist, preučevalec stare vere, geomant in izkušen vodnik, ki se z radiestezijo ukvarja več kot 30 let.

OBISKALI BOMO:

 • BABJE JAME,
 • ENERGIJSKI PARK JEZERO,
 • NA LESI,
 • GROFOVO VODO,
 • SLOVENSKI STONEHENGE – MEGALITSKI KROG POD KRNOM in PLANINA LESKOVCA,
 • MUZEJ Z BELINOVO GLAVO,
 • VELIKANOVE SKALE ob Nadiži.

Bukovi gozdovi, pomešani s črnim gabrom in malim jesenom ter razgibana pokrajina so nekaj, v kar se človek zaljubi na prvi pogled, in razume brez odvečnih besed. Kraj, ki te prevzame in kjer razumeš, zakaj se je stara vera ohranila tako dolgo…nekateri pravijo, da vse do danes.

Dobimo se ob 9 uri na parkirišču trgovine Hofer v Tolminu. Pot bomo nadaljevali proti Kobaridu in še naprej v osrčje Breginjskega kota. Prvi postanek bo v vasi Potoki, kjer si bomo ogledali manjši muzej z Belinovo glavo. V nadaljevanju bomo šli po meditativni poti do prostora Na lesi, kamor so v davnini prinašali umirajoče, da so tam lažje prestopili v vzporedni svet. Sredi pobočja Kobariškega Stola bomo občudovali skalo ob cerkvici, kamor se je po zgodbi zatekla sv. Marjeta, ko je bežala pred zmajem (mladeničem). Ob lepem in še toplem vremenu se bomo ob reki Nadiži lahko »naglinili« z zelo zdravilno glino. Če vremenski pogoji za to ne bodo primerni, bomo v dolini obiskali Velikanove skale in podoživeli zanimivo zgodbo. Za večerjo bomo naše brbončice razvajali z okusno enolončnico. Prespali bomo pod goro Krn v prostorih planine Zaslap, zato obvezno vzameti spalne vreče in topla oblačila.

Pogled na jezero in most na Soči

IMG_6020_most_na_soci_jezero_most_cez_soco_big

MEGALITSKI KROG POD KRNOM

Drugi dan zjutraj, po zajtrku, bomo v Krnskem krogu pričakali prve sončne žarke. Zadnja odkritja so pokazala, da je krog del celotnega sistema, ki je energijsko deloval kot celota. Veliki krog so častili skozi element zraka, mali krog, ki se mahaja v bližini pa kot element zemlje, kal z vodo kot element vode, v naselbini pa je vedno gorel ogenj – element ognja.

Odpravili se bomo nazaj v dolino, do Grofove vode, kjer se bomo osvežili s čudovito energijsko vodo. Če boste s seboj prinesli kakšno steklenico, jo boste nekaj lahko odnesli tudi domov. Pot bomo nadaljevali do staroverskega svetišča Babje jame (imejte svetilke) in izlet zaključili ob energijskem krogu, ki je del energijskega parka Jezero. Predvidoma bomo druženje zaključili ob 16 uri.

 

 • enkratno druženje z dolgoletnim preučevalcem naše stare kulture,
 • nova znanja, nov svet in pogled na moč našega izročila,
 • napolnimi se bomo z zdravilnimi energijami, našli energetske točke in meditirali ob njih,
 • izmerili vam bomo lastno biopolje in deležni boste individualnega posveta z radiestezistom,
 • spoznavali in navezovali stike z ljudmi, ki nas navdušujejo iste stvari.

IN ZATO …… so bili vsi naši udeleženci NAVDUŠENI!

PRIJAVE
Prijave sprejemamo na e-naslov potovanja@zaduso.si, preko obrazca na desni ter preko telefona: 041 203 865 (Borut) ali 064 108 107. Prijave sprejemamo do tri dni pred odhodom. Izlet organiziramo ob zadostni prijavi.


* CENA dvodnevnega izleta: 72 €

(dvodnevni izlet, lokalno vodenje in organizacijo izleta, brez nočitve in prevoza iz Ljubljane do Tolmina)

Dvodnevni izlet z nočitvijo + organiziran prevoz: 144,00 € 
Dvodnevni izlet z nočitvijo in z lastnim prevozom: 108,00 € 
Dvodnevni izlet z lastnim prevozom brez nočitve: 72,00 €
Sobotni enodnevni izlet z lastnim prevozom je 36,00 €

Cena vključuje organizacijo izleta, vodiča, lokalno vodenje, nočitev z zajtrkom, merjenje energij z radiestezijo in oglede po programu. Ostale prehrane ne vključuje. Priporočamo, da si za prvi dan s seboj vzamete malico, zvečer gremo skupaj v lokalno picerijo in v nedeljo se lahko ustavimo ali za kosilo ali za malico.

Opcija 1)   Plačilo preko TRR-ja (po predračunu):

Prosimo izberite vrsto izleta

Imate vprašanje/pripombo

Opcija 2)   Plačilo preko paypala

! Prosimo izberite željen termin

Običanjno odgovorimo v roku 24 ur, razen med vikendi. Vsa epošta se shranjuje korektno in zagotavljamo, da vas ne bomo zasipali z e-pošto.

Zahvaljujemo se vam za kontakt :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty

Facebook